Fundacja Zwalcz Nudę zaprasza na kolejną serię warsztatów kulinarnych.
Co tym razem czeka młodych kucharzy?
Zapraszamy na warsztaty kulinarne o zdrowym żywieniu dla dzieci, organizowane przez Fundację ZwalczNude, BioBazar oraz MediPark. Są to spotkania z dietetykiem-kucharzem, który dzięki unikalnym materiałom przygotowanym przez prowadzącą, tworzy nietypowy program akcji kulinarno-edukacyjnej. Zajęcia są prowadzone na terenie warszawskiego BioBazaru, dzięki czemu mamy stały dostęp do najlepszych, ekologicznych produktów. W trakcie warsztatów rodzice mogą pomagać swoim dzieciom lub spędzić czas w najbardziej Bio miejscu Warszawy – na warszawskim BioBazarze, który dostarcza nam wszystkie produkty.
KIEDY? Każda sobota, najbliższe zajęcia: 4 października 2014, godz. 11:00.
KTO? Zajęcia poprowadzi dietetyk Wiktoria Czuchraj, studentka drugiego stopnia Dietetyki na Wydziale Nauk o Zdrowiu Warszawskiego Uniwersytetu Medycznego. Współautorka badań i publikacji naukowych dotyczących sposobu żywienia oraz zwyczajów żywieniowych dzieci i młodzieży. Stypendystka, laureatka nagrody Ministra Nauki i Szkolnictwa Wyższego. Uczestniczka konferencji naukowych krajowych i międzynarodowych oraz szkoleń związanych z dietetyką. Członek Polskiego Towarzystwa Dietetyki zajmująca się między innymi prowadzeniem programów edukacji żywieniowej dla dzieci i młodzieży.
DLA KOGO? Dla dzieci w wieku 4-10 lat.
GDZIE? Warszawski BIOBAZAR, ul. Żelazna 51/53, Hala 3
O CZYM? Temat: „Wszystko o odporności”
Prosimy o zapisy na stronie: www.zapisynawarsztaty.pl
Warsztaty odbywają się pod honorowym patronatem Rzecznika Praw Dziecka.
Profil na FB: https://www.facebook.com/WarsztatyDlaDzieciZN
Więcej informacji: http://www.zwalcznude.pl/warsztaty