DLA KOGO? dzieci w wieku 4-11 lat
GDZIE? Warszawski BIOBAZAR, ul. Żelazna 51/53, Hala 4
Zajęcia są prowadzone na terenie warszawskiego BioBazaru, dzięki czemu mamy stały dostęp do najlepszych, ekologicznych produktów. W trakcie warsztatów rodzice mogą pomagać swoim dzieciom lub spędzić czas w najbardziej BIO miejscu Warszawy.
O CZYM?
Entliczek pentliczek, czerwony stoliczek…
Jabłuszko pod pierzynką ze zdrowej kruszonki, jabłuszko na patyku, sałatka z jabłuszkiem? Dla każdego coś jabłuszkowego. Będą jabłka na surowo i jabłka pieczone. A wszystkie pyszne, polskie, najlepsze.
KTO PROWADZI? Monika Węgrzyn, która jest dziennikarką od lat propagującą zdrowy styl życia. Współpracowała z magazynem „Moda na zdrowie”, a obecnie prowadzi dział kuchni w magazynach „Żyjmy dłużej” i „Superlinia”. Pisze też w magazynie dla rodziców „Gaga”. Współpracuje z programem Miasta Warszawy „Wiem, co jem”. Brała udział w warsztatach dla edukatorów kulinarnych prowadzonych przez fundację „Szkoła na widelcu”. Mama trójki dzieci w bardzo różnym wieku. Miłośniczka kaszy jaglanej i innych tradycyjnych smaków kuchni polskiej.
ZAPISY: www.zapisyzwalcznude.pl
POLUB NAS NA FB: https://www.facebook.com/WarsztatyDlaDzieciZN
Więcej informacji: http://www.zwalcznude.eu/warsztaty-kulinarne-o-zdrowym-%C5%BCywieniu/
CENA:
20 PLN przy płatności przelewem, najpóźniej na 3 dni przed zajęciami – konieczne przesłanie potwierdzenia mailem na adres: warsztaty@zwalcznude.pl
20 PLN – przy płatności gotówką na miejscu w dniu warsztatów wyłącznie w przypadku wolnych miejsc – prosimy o przynoszenie równej kwoty, prowadzący nie ma jak wydawać reszty!!!
RABAT dla klientów BioBazaru = 15 PLN
Warsztaty odbywają się pod honorowym patronatem Rzecznika Praw Dziecka.