GOOD FOOD FEST 2013 to rodzinny festiwal kulinarny skierowany do laików, smakoszy oraz profesjonalistów.
Na miejscu ponad 50 kulinarnych osobowości i autorytetów, warsztaty i pokazy kulinarne, laboratoria i targowisko smaku, strefa pro, całodniowa strefa dzieciaka, strefa blogera, kino plenerowe Kuchni +, warszawski festiwal nalewek, strefa Chilli ZET, strefa interakcji oraz wytrawna strefa magazynu WINO…
Szykuje się najsmaczniejszy dzień ojca (23 czerwca) matki, dziecka, babci i dziadka zarazem.
Są z nami: Kurt Scheller, Tomek Jakubiak, Magda Gessler, Paweł Loroch, Janek Paszkowski – Master Chef, Hanna Szymanderska, Paweł Oszczyk, Tomek Woźniak, Maryla Musidłowska, Monika Węgrzyn, Przemysław Wieloch, Malka Kafka, Jola Słoma, Mirek Trymbulak, Dorota Minta, Maciej Jabłoński, Zbyszek Kmieć, Anna Jelonek…
Program oraz szczegółowe informacje: http://goodfoodfest.pl/program oraz
https://www.facebook.com/events/158335367682229/?fref=ts
Na festiwal zaprasza Kuba Korczak.
Bilety w przedsprzedaży, dostępne na www.ebilet.pl/szukaj.php?t=o&oid=787
oraz w sieci salonów Empik, w cenie 25 zł za dzień oraz 40 zł karnet!
Patronat honorowy nad festiwalem objęli: Slow Food Polska, Minister Rolnictwa i Rozwoju Wsi, Marszałek Województwa Mazowieckiego, Polska Izba Produktu Regionalnego i Lokalnego, Muzeum Narodowe, Polska Akademia Smaku, Fundacja Klub Szefów Kuchni.
Patronat medialny: Kuchnia +, Magazyn SMAK, ChilliZET, Magazyn WINO, PolskaGotuje.pl, e!stilo, Smaki Życia, ekologia.pl, newsgastro.pl
Patronat branżowy: Stowarzyszenie Branży Eventowej
GOOD FOOD FEST 2013 to rodzinny festiwal kulinarny skierowany do laików, smakoszy oraz profesjonalistów.
Na miejscu ponad 50 kulinarnych osobowości i autorytetów, warsztaty i pokazy kulinarne, laboratoria i targowisko smaku, strefa pro, całodniowa strefa dzieciaka, strefa blogera, kino plenerowe Kuchni +, warszawski festiwal nalewek, strefa Chilli ZET, strefa interakcji oraz wytrawna strefa magazynu WINO…
Szykuje się najsmaczniejszy dzień ojca (23 czerwca) matki, dziecka, babci i dziadka zarazem.
Są z nami: Kurt Scheller, Tomek Jakubiak, Magda Gessler, Paweł Loroch, Janek Paszkowski – Master Chef, Hanna Szymanderska, Paweł Oszczyk, Tomek Woźniak, Maryla Musidłowska, Monika Węgrzyn, Przemysław Wieloch, Malka Kafka, Jola Słoma, Mirek Trymbulak, Dorota Minta, Maciej Jabłoński, Zbyszek Kmieć, Anna Jelonek…
Program oraz szczegółowe informacje: http://goodfoodfest.pl/program oraz
https://www.facebook.com/events/158335367682229/?fref=ts
Na festiwal zaprasza Kuba Korczak.
Bilety w przedsprzedaży, dostępne na www.ebilet.pl/szukaj.php?t=o&oid=787
oraz w sieci salonów Empik, w cenie 25 zł za dzień oraz 40 zł karnet!
Patronat honorowy nad festiwalem objęli: Slow Food Polska, Minister Rolnictwa i Rozwoju Wsi, Marszałek Województwa Mazowieckiego, Polska Izba Produktu Regionalnego i Lokalnego, Muzeum Narodowe, Polska Akademia Smaku, Fundacja Klub Szefów Kuchni.
Patronat medialny: Kuchnia +, Magazyn SMAK, ChilliZET, Magazyn WINO, PolskaGotuje.pl, e!stilo, Smaki Życia, ekologia.pl, newsgastro.pl
Patronat branżowy: Stowarzyszenie Branży Eventowej