Składniki na 2 porcje:
 
 •	200 g makaronu Malma Fusilli
 •	0,5 słoika suszonych pomidorów
 •	1 łyżka masła
 •	1 łyżka oliwy z oliwek
 •	100 g świeżych szparagów
 •	100 g świeżej brukselki
 •	1 świeży brokuł
 •	8 pieczarek (pokrojonych w plasterki)
 •	0,5 szklanki drobno startego parmezanu
 •	2 łyżeczki rozdrobnionej skórki od cytryny
 •	Dodatkowy Parmezan
 
 Przygotowanie
 
 Makaron gotujemy według zaleceń producenta na opakowaniu. Na dwie minuty przed końcem gotowania dodajemy suszone pomidory. Po ugotowaniu całość odcedzamy i zostawiamy w rondlu utrzymując ciepło.
 
 Na dużej patelni rozpuszczamy 1 łyżkę masła i oliwę z oliwek. Dodajemy szparagi, pokrojoną na ćwiartki brukselkę, brokuły oraz pieczarki. Całość smażymy przez około 8 minut, aż warzywa będą miękkie.
 
 Następnie do ugotowanego makaronu dodajemy usmażone warzywa oraz parmezan. Całość delikatnie mieszamy. Posypujemy skórką z cytryny i dodatkowo startym parmezanem.
		



























