Zapraszamy na warsztaty kulinarne o zdrowym żywieniu dla dzieci, organizowane przez Fundację Zwalcz Nudę, BioBazar oraz MediPark. Są to spotkania z dietetykiem-kucharzem, który dzięki unikalnym materiałom, tworzy nietypowy program akcji kulinarno-edukacyjnej.
DLA KOGO? dzieci w wieku 4-10 lat
GDZIE?
Zajęcia są prowadzone na terenie warszawskiego BioBazaru, dzięki czemu mamy stały dostęp do najlepszych, ekologicznych produktów. W trakcie warsztatów rodzice mogą pomagać swoim dzieciom lub spędzić czas w najbardziej BIO miejscu Warszawy.
O CZYM? Groch, fasola – sił nam doda! KTO? Zajęcia poprowadzi dietetyk Wiktoria Czuchraj, studentka drugiego stopnia Dietetyki na Wydziale Nauk o Zdrowiu Warszawskiego Uniwersytetu Medycznego. Współautorka badań i publikacji naukowych dotyczących sposobu żywienia oraz zwyczajów żywieniowych dzieci i młodzieży. Stypendystka, laureatka nagrody Ministra Nauki i Szkolnictwa Wyższego. Uczestniczka konferencji naukowych krajowych i międzynarodowych oraz szkoleń związanych z dietetyką. Członek Polskiego Towarzystwa Dietetyki zajmująca się między innymi prowadzeniem programów edukacji żywieniowej dla dzieci i młodzieży.
ZAPISY: www.zapisynawarsztaty.pl
PROFIL NA FB: https://www.facebook.com/WarsztatyDlaDzieciZN
Więcej informacji: