DLA KOGO? dzieci w wieku 4-10 lat
GDZIE?
Zajęcia są prowadzone na terenie warszawskiego BioBazaru, dzięki czemu mamy stały dostęp do najlepszych, ekologicznych produktów. W trakcie warsztatów rodzice mogą pomagać swoim dzieciom lub spędzić czas w najbardziej BIO miejscu Warszawy.
O CZYM? PODPŁOMYKI!
Najstarszy z chlebów znanych ludzkości – prosty podpłomyk z mąki i wody będzie naszą bazą do poszukiwania różnych smaków. Podpłomyk z ziołami? Z pełnej mąki? Z mąki orkiszowej? Z oliwą czy z masłem? Gruby czy cienki? Wszystkie będą pyszne! Nasze hasło na sobotę – lubię placki!
KTO PROWADZI? Monika Węgrzyn jest dziennikarką od lat propagującą zdrowy styl życia. Współpracowała z magazynem „Moda na zdrowie”, a obecnie prowadzi dział kuchni w magazynach „Żyjmy dłużej” i „Superlinia”. Pisze też w magazynie dla rodziców „Gaga”. Współpracuje z programem Miasta Warszawy „Wiem, co jem”. Brała udział w warsztatach dla edukatorów kulinarnych prowadzonych przez fundację „Szkoła na widelcu”. Mama trójki dzieci w bardzo różnym wieku. Miłośniczka kaszy jaglanej i innych tradycyjnych smaków kuchni polskiej.
ZAPISY: www.zapisynawarsztaty.pl
PROFIL NA FB: https://www.facebook.com/WarsztatyDlaDzieciZN
Więcej informacji: http://www.zwalcznude.eu/warsztaty-1/warsztaty-kulinarne-o-zdrowym-%C5%BCywieniu/
CENA:
– 15 PLN – przy płatności przelewem do wtorku do godz. 12:00 przed sobotnimi warsztatami – konieczne przesłanie potwierdzenia mailem na adres: warsztaty@zwalcznude.pl,
– 20 PLN – przy płatności gotówką na miejscu.
Warsztaty odbywają się pod honorowym patronatem Rzecznika Praw Dziecka.
autor zdjęć: Fot. materiały prasowe
adres: ul. Żelazna 51/53, Hala 3
miejsce: Warszawski BIOBAZAR
miejscowść: Warszawa
dzielnica: Wola
data od: 2015-02-28
godziny od: 11:00 zł