Zapraszamy na warsztaty kulinarne o zdrowym żywieniu dla dzieci, organizowane przez portal ZwalczNude.pl, BioBazar oraz MediPark. Są to spotkania z dietetykiem-kucharzem, który dzięki unikalnym materiałom przygotowanym przez prowadzącą, tworzy nietypowy program akcji kulinarno-edukacyjnej. Zajęcia są prowadzone na terenie warszawskiego BioBazaru, dzięki czemu mamy stały dostęp do najlepszych, ekologicznych produktów. W trakcie warsztatów rodzice mogą pomagać swoim dzieciom, lub spędzić czas w najbardziej Bio miejscu Warszawy – na warszawskim BioBazarze.
Wszystkie produkty dostarcza nam warszawski BioBazar. MediPark Centrum Diagnostyki i Terapii Dzieci wierząc, że to co jemy i jak żyjemy wpływa na Nasze Zdrowie i Rozwój wspiera kulinarne warsztaty dla dzieci. Karty VIP dla uczestników zajęć.
Temat warsztatów: SMAK CZERWONY
Prowadząca: Wiktoria Czuchraj
Podczas warsztatów nauczymy się przygotowywać orzeźwiające gazpacho z warzywną czerwoną bruchettą. Przyrządzimy słodką sałatkę z talarków pieczonego buraka, a na deser spróbujemy być może pierwszy w tym sezonie- koktajlu truskawkowego.
Uwaga! Konieczna rejestracja mailowa na adres: www.facebook.com/WarsztatyDlaDzieciZN
adres: Żelazna 51/53, hala 3
miejsce: Bio Bazar
miejscowść: Warszawa
dzielnica: Wola
wstęp wolny: nie
bilet: 15 PLN przy płatności do 12 maja; 20 PLN przy płatności w terminie 13 – 16 maja; możliwość płatności na miejscu – jedynie w przypadku wolnych miejsc – 25 PLN zł
data od: 2014-05-17
godziny od: 11:30 – dzieci w wieku 7-12 lat; 13:00 – dzieci w wieku 4-6 lat zł