Czy kuchenny blat może być sceną teatralną? Kto jest wtedy aktorem? Kucharz czy wszystkie smakołyki pochowane na półkach spiżarni? Jak odczytać scenariusz, który jest przepisem? I czy każdy slow food jest wolny jak ślimak? Zapraszamy do teatru, który jest nie tylko do oglądania, ale trafia też prosto do naszych brzuchów. Sprawdźmy z czym je się teatr!
prowadzenie: Dagna Dąbrowiecka, Zofia Wronka
WSTĘP WOLNY
ZAPISY:
bilety@instytut-teatralny.pl
22 501 70 02
www.instytut-teatralny.pl
autor zdjęć: Fot. materiały prasowe
adres: Zamek Ujazdowski, ul. Jazdów 2
miejsce: skwer między Instytutem Teatralnym a Centrum Sztuki Współczesnej
miejscowść: Warszawa
dzielnica: Śródmieście
wstęp wolny: tak
bilet: wstęp wolny zł
data od: 2014-07-13
godziny od: 12:00 zł