Zapraszamy na warsztaty kulinarne o zdrowym żywieniu dla dzieci, organizowane przez portal ZwalczNude.pl, BioBazar oraz MediPark. Są to spotkania z dietetykiem-kucharzem, który dzięki unikalnym materiałom przygotowanym przez prowadzącą, tworzy nietypowy program akcji kulinarno-edukacyjnej. Zajęcia są prowadzone na terenie warszawskiego BioBazaru, dzięki czemu mamy stały dostęp do najlepszych, ekologicznych produktów. W trakcie warsztatów rodzice mogą pomagać swoim dzieciom, lub spędzić czas w najbardziej Bio miejscu Warszawy – na warszawskim BioBazarze.
Wszystkie produkty dostarcza nam warszawski BioBazar.
MediPark Centrum Diagnostyki i Terapii Dzieci wierząc, że to co jemy i jak żyjemy wpływa na Nasze Zdrowie i Rozwój wspiera kulinarne warsztaty dla dzieci. Karty VIP dla uczestników zajęć.
Temat warsztatów: ZIELONO MI! SMAK ZIELONY
Prowadząca: Wiktoria Czuchraj
Opis: Podczas warsztatów przygotujemy wiosenną surówkę z awokado, ogórkiem i kiełkami. Sałacie towarzyszyć będzie pan brokuł oraz najzieleńsze z orzechów super zdrowe pistacje. Nauczymy się także jak samodzielnie zrobić sos GUACAMOLE, oraz odkryjemy tajemnice SPIRULINY -zielonego super-produktu! Na zielony deser zaserwujemy własnoręcznie robioną lemoniadę z limonki z miętą oraz kiwi.
Uwaga! Konieczna rejestracja mailowa na adres: zdrowie@zwalcznude.pl
Szczegóły warsztatów na stronie: zwalcznude.pl
FB: www.facebook.com
adres: Żelazna 51/53, hala 3
miejsce: Bio Bazar
miejscowść: Warszawa
dzielnica: Wola
bilet: 15 PLN przy płatności do 5 maja; 20 PLN przy płatności w terminie 6 – 9 maja 2014; możliwość płatności na miejscu – jedynie w przypadku wolnych miejsc – 25 PLN zł
data od: 2014-05-10
godziny od: 11:30 – dzieci w wieku 7-12 lat; 13:00 – dzieci w wieku 4-6 lat zł