W dniach 19 – 21 października Centrum Janki zaprasza na jarmark produktów regionalnych. Można będzie tu kupić modne torby filcowe łączące w sobie nowoczesność z folklorem oraz domowe smakołyki takie jak naturalne soki owocowe czy pierogi.
Od 19 do 21 października Centrum Janki gościć będzie stoiska z wyrobami regionalnym i tradycyjną żywnością. Wśród dostępnych artykułów znajdą się torebki filcowe, stanowiące ostatni szyk mody wśród kobiet lubiących podkreślić swój indywidualizm. Wykonane z tradycyjnego i zarazem trwałego materiału torebki, łączą w sobie tradycję polskiego folkloru z nowoczesnym wzornictwem. Oprócz torebek i rękodzieła artystycznego na jarmarku dostępne będą także produkty spożywcze pochodzące z różnych zakątków Polski. Wśród nich znajdą się: wędliny i kiełbasy z Podlasia, pieczywo kurpiowskie z Łysych, oscypki z Bacówki na Wojciżnie, sery korycińskie z Podlasia, kiszka i babka ziemniaczana, pajdy ze smalcem z Sierpca, ciasta domowe, miody naturalne, naturalne soki owocowe i domowe pierogi.
Jarmark regionalny będzie czynny w piątek i w sobotę od godz. 9.00 do 21.00, a w niedzielę od godz. 9.00 do 20.00. Stoiska będą usytuowane przy głównym wejściu do Centrum Janki.
W dniach 19 – 21 października Centrum Janki zaprasza na jarmark produktów regionalnych. Można będzie tu kupić modne torby filcowe łączące w sobie nowoczesność z folklorem oraz domowe smakołyki takie jak naturalne soki owocowe czy pierogi.
Od 19 do 21 października Centrum Janki gościć będzie stoiska z wyrobami regionalnym i tradycyjną żywnością. Wśród dostępnych artykułów znajdą się torebki filcowe, stanowiące ostatni szyk mody wśród kobiet lubiących podkreślić swój indywidualizm. Wykonane z tradycyjnego i zarazem trwałego materiału torebki, łączą w sobie tradycję polskiego folkloru z nowoczesnym wzornictwem. Oprócz torebek i rękodzieła artystycznego na jarmarku dostępne będą także produkty spożywcze pochodzące z różnych zakątków Polski. Wśród nich znajdą się: wędliny i kiełbasy z Podlasia, pieczywo kurpiowskie z Łysych, oscypki z Bacówki na Wojciżnie, sery korycińskie z Podlasia, kiszka i babka ziemniaczana, pajdy ze smalcem z Sierpca, ciasta domowe, miody naturalne, naturalne soki owocowe i domowe pierogi.
Jarmark regionalny będzie czynny w piątek i w sobotę od godz. 9.00 do 21.00, a w niedzielę od godz. 9.00 do 20.00. Stoiska będą usytuowane przy głównym wejściu do Centrum Janki.